spacer.png, 0 kB

volg-ons-op-facebook

volg-ons-op-twitter

Onze adresgevevens

Autobedrijf Preuter
Lochemseweg 15
7214 RB Epse

Telefoon:
Fax:
E-mail:

0575 - 49 15 58
0575 - 49 43 67
info@preuter.nl

Openingstijden

Ons bedrijf is van maandag tot en met donderdag geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur.
Op vrijdag van 08.00 tot 16.30 uur.
Op zaterdag kunt u tussen 08.00 uur en 12.00 uur bij ons terecht.


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

TOF-0104Regulier onderhoud:
Het is belangrijk uw auto regelmatig te laten onderhouden. Daardoor kunnen defecten vroegtijdig worden herkend en verholpen. Op deze manier bent u er zeker van dat u altijd met een technisch perfect voertuig onderweg bent. Dat kan een hoop reparaties en strandingen schelen.

Veiligheid staat voorop:
Bij een onderhoudsbeurt staat de controle van de veiligheidssystemen voorop. Hierbij moet u denken aan de remmen maar ook eventuele storingen aan de airbags vallen hieronder. Daarnaast is het belangrijk om te zien of de motor nog loopt zoals deze zou moeten lopen. Belangrijke onderdelen hierbij zijn (gloei)bougies, luchtmassameters en lambdasondes. Ook olie en andere vloeistoffen worden tijdens een 'beurt' gecontroleerd en, waar nodig, bijgevuld. Zo wordt de smering van uw motor gegarandeerd en oververhitting (koelvloeistof) voorkomen. Maar heeft u er wel eens aan gedacht dat u ook vloeistof nodig heeft om uw remmen optimaal te kunnen bedienen? Nee? Dat hoeft ook niet, wij zullen hieraan denken!

Zomer- of wintercheck:
Veel mensen laten het onderhoud van hun auto samenvallen met de vakantieperiode. En dat is ook logisch, omdat u dan geen zin heeft in pechgevallen. U moet echter de seizoenen voor zijn. Zo is het van essentieel belang dat u voor de winter uw auto klaarmaakt, zodat deze bestand is tegen sneeuwbuien en vriestemperaturen. Denk hierbij aan winterbanden, een nieuwe accu of vorstbestendige ruitenwisservloeistof. Ook de zomer vraagt om de nodige aandacht. In de zomer, als u onderweg bent naar uw vakantiebestemming, doet u veelvuldig beroep op uw ruitenwisservloeistof. Een schone lucht in uw auto, veroorzaakt door pollenfilters, is ook erg belangrijk. Laat uw voertuig seizoen- en vakantieklaar maken en maak vandaag nog een afspraak.

Standaard onderhoud en reparatie:
Standaard onderhouden wij uw auto volgens de merkspecifieke fabrieksspecificaties, monteren wij OEM (Original Equipment Manufacturer) onderdelen en gebruiken wij hoogwaardige smeermiddelen. Dat is noodzakelijk om de fabrieksgarantie te waarborgen.

Budget onderhoud en reparatie:
Indien uw auto wat ouder is of u wilt besparen op de onderhouds- en/of reparatiekosten dan kunt u gebruik maken van ons budget onderhouds- en reparatieprogramma. De onderhoudscontroles en vervangingen worden dan vereenvoudigd, en wij monteren dan MQ (Matching Quality) onderdelen. Dit zijn onderdelen van gelijkwaardige kwaliteit als de componenten die voor de montage van het desbetreffende voertuig zijn gebruikt, maar niet vervaardigd worden volgens de specificaties en productienormen die de voertuigfabrikant heeft verstrekt. Hetzelfde geldt voor het gebruik van smeermiddelen. De evt. fabrieksgarantie komt dan te vervallen. De lagere tarieven die hiervoor gelden komen overeen met die van de Fast Fitters zoals Kwik Fit, Euromaster, Profile Tyrecenter, etc... 

 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB